Wie zijn wij en wat kunnen we voor u doen?

"INTEGRATED
CO-PACKING SOLUTIONS"
  • Joint venture tussen Nabuurs en NOMI
  • Twee top 3 dienstverleners in FMCG
  • Geïntegreerde co-packingconcepten

Na-Nomi is een joint venture tussen Nabuurs Groep en NOMI Co-Packing. Beide bedrijven behoren in hun eigen vakgebied tot de belangrijkste spelers op het gebied van Fast Moving Consumer Goods (FMCG). In april 2013 hebben ze de handen ineengeslagen, om FMCG-producenten nog betere oplossingen te kunnen bieden op het gebied van co-packing.

Over Nabuurs

Met 25 vestigingen, 1.100 medewerkers en een jaaromzet van ruim 110 miljoen euro behoort de Nabuurs Groep tot de 15 grootste logistieke dienstverleners van Nederland. Nabuurs ontwikkelt en implementeert innovatieve supply chain concepten voor Fast Moving Consumer Goods (specialisatie Food) binnen de Benelux. Doel: de beste weg voor producten vinden, in termen van kosten, service en duurzaamheid.

Lees meer op de website van Nabuurs
››

Over NOMI Co-Packing

Met ruim 25 jaar ervaring in het verpakken van Fast Moving Consumer Goods is NOMI Co-Packing een van de meest vooraanstaande contractverpakkers in de Benelux. NOMI biedt met zo’n 45 vaste medewerkers en 75 tot 100 flexwerkers een breed scala aan verpakkingsmogelijkheden voor zowel food- als non-foodproducten. NOMI is ISO9001, BRC en Skal gecertificeerd.

Lees meer op de website van NOMI ››