Onze garanties

Snelheid

Binnen 48 uur een lijn in productie.

Kwaliteit

Wij hanteren een 100% Food Safety Culture.

Flexibiliteit

De meest efficiënte manier van samenwerken tussen mens en machine.

Kennis

10 jaar co-packing ervaring van complete tot eenvoudige vraagstukken.

Maatwerk

Geen standaard productielijnen maar aangepast op jouw specifieke vraagstuk.

De beste verpakkingsoplossingen voor jouw producten

Na-Nomi streeft ernaar om geïntegreerde co-packing zo optimaal mogelijk in te richten en uit te voeren. Dit realiseren we door de beste verpakkingsoplossingen voor onze klanten te selecteren. Niet alleen op het gebied van kosten, maar ook op service, duurzaamheid en veiligheid.

Wil jij de verpakkingen van jouw producten optimaal afstemmen op verschillende afnemers en distributiekanalen? Of juist snel inspelen op de dynamische markt? Dan kun je jouw business op voorsprong zetten met de co-packing concepten van Na-Nomi!

De co-packing diensten van Na-Nomi

Vanuit de fabriek vindt er massaproductie plaats, maar de retailer wil vaak net iets anders. Een fabriek kan dergelijke afwijkende vragen vaak niet beantwoorden, maar Na-Nomi wel! Binnen het aanbod van Na-Nomi vind je dan ook uiteenlopende diensten op het gebied van co-packing.

Product displays

Breng je een nieuw product op de markt? Dan wil je dit natuurlijk onder de aandacht van de consument brengen. Dit kan met behulp van product displays, waaronder toonbank displays, shelf-ready displays of losse displays voor op de winkelvloer. Een display zorgt voor extra aandacht op de winkelvloer, het verhogen van de naamsbekendheid, het stimuleren van koopimpulsen en het verbeteren van verkoopcijfers.

Product stickers

Product stickers, labels & etiketten

Een last minute promotie? Eén verpakkingstype voor meerdere landen of toepassingen gebruiken? Na-Nomi zorgt voor de juiste labels of stickers op de verpakking van jouw producten met de nieuwste en beste printers.

Shrink wrapping

Multi-verpakkingen aanbieden? Wil je graag meerdere losse artikelen in een multi-verpakking aanbieden? Dan kunnen wij ze bundelen met behulp van shrink wrapping. Bundelen met krimpfolie zorgt ervoor dat palletladingen tegen weersinvloeden beschermd worden en palletplaatsen of transportruimtes optimaal benut worden.

Ompakken, verpakken & inpakken

Ook wanneer je kerstpakketten, boodschappenpakketten of assortimentsverpakkingen nodig hebt, zit je bij Na-Nomi goed. Wij helpen je graag met het verpakken van meerdere producten. Samen komen we tot de optimale oplossing voor jouw uitdaging.

5 TIPS VOOR HET CREËREN VAN EEN DATA DRIVEN ORGANISATIE

Data driven en datagedreven werken. Termen die niet meer weg te denken zijn in de hedendaagse bedrijfsvoering. Wil je starten, of ben je nog maar net gestart met data driven werken, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Op basis van onze 5 garanties helpen wij je graag op weg met 5 tips voor het creëren van een data driven organisatie.

Download de 5 tips! 

De 5 garanties van Na-Nomi

Daarnaast biedt Na-Nomi jou de volgende 5 garanties:

  • Snelheid: binnen 48 uur een lijn in productie
  • Kwaliteit: wij hanteren een 100% Food Safety Culture
  • Flexibiliteit: de meest efficiënte manier van samenwerken tussen mens en machine
  • Kennis: 10 jaar co-packing ervaring van complete tot eenvoudige vraagstukken
  • Maatwerk: geen standaard productielijnen maar aangepast op jouw specifieke vraagstuk

Slim inspelen op het duurzaamheidsvraagstuk

Er is, vanuit de markt, een enorme druk op duurzaamheid. Zo ook op duurzame verpakkingen. Ondanks het niet zo duurzame imago van co-packing, probeert Na-Nomi het toch zo duurzaam mogelijk te maken. Denk aan het gebruik van papieren tape, gerecycled karton, bio-afbreekbaar plastic en herbruikbare displays. 

Bovendien is er sprake van integrated co-packing, aangezien co-packing, logistiek en warehousing zich allemaal onder éen dak bevinden. Hierdoor zijn we in staat om producten rechtstreeks vanuit de fabriek te laten ompakken, afvullen in displays en direct mee te sturen naar de retailer. Zo profiteer je dus van kortere doorlooptijden, lagere kosten en een positieve bijdrage aan duurzaamheid.

Benieuwd hoe de co-packing activiteiten van Na-Nomi jouw organisatie een stap vooruit kunnen laten maken? Neem gerust eens vrijblijvend contact op met Luuc. 

Co-packing uitdaging?

Neem contact op met Na-Nomi!

Luuc Homburg
Sales & Marketing Specialist bij Nabuurs
“Bijkomende diensten zoals co-packing, cross-docking, douaneafhandeling, e-fulfilment en binnenlands distributienetwerk, of expeditie? Geen probleem!”
Interested?