3 redenen waarom POS-displays bijdragen aan succes

2025 Co-packing Duurzaamheid Food/FMCG
18 juni 2020, BY NA-NOMI

Wist je dat ruim 70% van de aankoopbeslissingen plaatsvindt op de winkelvloer? Met POS-displays geef je de verkoop van producten en merken een flinke impuls. De directe beïnvloeding van de klant in de winkel is de sleutel tot succes. Toch laten veel bedrijven deze kans nog liggen. Zonde! En wel om drie redenen:

1. POS-displays zorgen voor merkherkenning én stimuleren de verkoopimpuls

Een goede winkel display zorgt voor merkherkenning en stimuleert tegelijkertijd de verkoop. Een opvallende display legt de nadruk op positieve eigenschappen van een product of merk. Daarbij is de juiste plek in je winkel of showroom erg belangrijk. Geef een display een plek in het zicht, op ooghoogte. En laat de aantrekkingskracht zijn werk doen.

2. POS-displays ondersteunen effectieve fieldmarketing

POS-displays geven extra dynamiek aan fieldmarketingacties. Denk aan winkeldemonstraties en sampling. Met passende POS-displays laat je een goede eerste indruk achter en zet je de consument aan tot een probeeraankoop. Met als doel omzetverhoging en herhalingsaankopen op de lange termijn.

3. POS-displays zijn ook effectief in coronatijd

Met POS-displays communiceer je helder en direct over de veiligheidsmaatregelen in je winkel of showroom. Zie de displays als een hulpmiddel om klanten bijvoorbeeld te wijzen op het houden van anderhalve meter afstand bij de kassa. Of om klanten snel de weg te wijzen naar papieren handdoekjes of ontsmettingsmiddel. Zo houd je je winkel of showroom veilig voor iedereen.

Wat zijn POS-displays?

De term POS-displays staat voor Point of sale-displays. Letterlijk dus displays die je gebruikt op het punt van verkoop. In de winkel, showroom, supermarkt, etalage of bij de kassa. Het doel van deze displays is om de aandacht van klanten te vestigen. Om een nieuw product te promoten, een speciale aanbieding aan te prijzen of om de attentiewaarde van seizoenartikelen te vergroten. POS-displays hebben veel functies. Ze zijn er in verschillende vormen en maten:

  • Winkelvloerdisplays
  • Toonbankdisplays
  • Schapdisplays
  • Dummy-verpakkingen
  • Banners en posters
  • Hangende borden
  • Wanddisplay
  • Einddisplay (aan het begin of eind van een stelling)

Ook leveren wij duurzame displays met een herbruikbaar frame. Ontdek de voordelen van duurzame displays.

Meer weten over onze POS-displays?

Wij bieden slimme logistieke oplossingen waardoor je optimaal rendement haalt uit je POS-displays. We houden rekening met je ideeën, de omstandigheden en het budget. Wij configureren, bedrukken, printen en leveren displays. Je produceert als merkfabrikant of je koopt als retailer de producten in via de reguliere weg. Wij verzorgen co-packing in of vlakbij je distributiecentrum en leveren de displays uit aan de winkels.

Meer weten? Neem contact op via info@na-nomi.nl of bel: +31(0)88 622 8529.