Aankleding productie ruimte en kantine

2025 Co-packing Food/FMCG Werken bij
24 oktober 2019, BY NA-NOMI

Aankleding productieruimte en kantine Na-Nomi

De monteurs van Aben reclame uit Cuijk hebben bij ons de productieruimtes en de kantine voorzien van fotodecoratie. Daarbij hebben wij uiteraard rekening gehouden met de juiste stof met betrekking tot voedsel-en brandveiligheid en zijn de doeken gemakkelijk los te koppelen om ze schoon te maken of te wisselen.

Op de foto is te zien dat de monteurs van Aben reclame een afbeelding met babyvoeding ophangen. Daarbij zijn zij netjes met een jas en haarnetje aan het werk. Wij laten deze foto dan ook graag zien om aan te duiden hoe serieus wij met voedselveiligheid omgaan en daardoor zelfs in staat zijn om met babyproducten te werken.

In totaal zijn er in de grote productieruimte zes doeken van dit formaat opgehangen met daarop afbeeldingen die te maken hebben met de producten waarmee onze medewerkers dagelijks werken.

In de kleine productieruimte hangt een zelfde formaat doek met daarop een afbeelding specifiek gekozen voor die omgeving.  Hierdoor hopen wij meer binding met de producenten te creëren bij onze medewerkers en willen we laten zien dat wij voor mooie merken werken.

Daarnaast is te zien dat Aben reclame ook de aankleding van de kantine heeft verzorgd. In deze ruimte hangen vijf afbeeldingen van een kleiner formaat die de jaarlijkse seizoenen weergeven. Door de kantine aan te kleden met seizoensgebonden afbeeldingen willen wij een rustige en warme omgeving voor onze medewerkers creëren.

Wij geloven namelijk dat een mooi aangeklede omgeving fungeert als een extra stimulans tijdens werk én pauze voor onze productiemedewerkers. Daarnaast komen er ook vaak klanten en partners in onze productie ruimtes kijken tijdens een rondleiding of controle. Het is dan fijn dat ze niet in een saaie ruimte binnenkomen maar dat ze een goed gevoel krijgen bij onze werkomgeving en diensten.

Aben reclame, bedankt!

Interested?