Na-Nomi wint voor het eerst een FD Gazellen award!

2025 Co-packing Food/FMCG Werken bij
18 oktober 2019, BY NA-NOMI

 

Na-Nomi: FD Gazellen

Na-Nomi wint FD Gazellen award en behoort hierbij officieel tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

“Super trots”! Is Bas Coenen, algemeen directeur van Na-Nomi. ‘’Een hele mooie prestatie die we samen met ons team en met de steun van onze partners en klanten hebben weten te realiseren. Na-Nomi bestaat inmiddels al weer 6 jaar, waarbij dit toch een erkenning voor ons harde werk is’’.

‘’De afgelopen jaren hebben we ons hard in gezet om als bedrijf te groeien’’, zegt Coenen. Het uitbesteden van verpakkingsactiviteiten in de logistieke keten wordt gelukkig steeds populairder in onze economie. Door met onze ‘can-do’ mentaliteit daarin onderscheid te maken in service en kwaliteit met een nadruk op voedselveiligheid, integreren we ons in de logistieke keten van onze partners en klanten. Na-Nomi richt zich op het leveren van een totaal oplossing en daarmee het reduceren van kosten, doorlooptijden en co2 uitstoot’’.

‘‘Bij Na-Nomi kiezen we juist voor een combinatie door ons echt te integreren in de logistieke keten, op locatie in een fabriek, DC of bij de retailer. Dit alles ondersteund door slim ontwikkelde en geautomatiseerde processen. Dat zorgt voor meer voordelen tijdens het leveren van onze diensten en onderscheid in het resultaat’’. ‘’Bovendien zorgt dit ook nog voor langdurige relaties met onze partners en klanten’’, voegt Anke Creuwels, business developer van Na-Nomi, toe.

Het winnen van een FD Gazellen award is natuurlijk een geweldig resultaat voor Na-Nomi, maar we blijven wel vooruit kijken. Met Na-Nomi willen we doorgroeien en dé co-packer in het zuidoosten van Nederland worden. Daar gaan we ons de komende jaren hard voor inzetten en zo hopen we nog veel mooie langdurige relaties en oplossingen te mogen leveren.

Het Financieel Dagblad reikt dit jaar voor de 16e keer de FD Gazellen Awards uit. Toegekend aan bedrijven die bovengemiddeld hard groeien. Deze groei wordt gemeten over de afgelopen drie jaren en gewaardeerd aan de hand van omzet, personeelsgroei en winstmarge. Op 5 november 2019 worden de awards voor regio Zuid Nederland uitgereikt vanuit Theater de Parade in Den Bosch en neemt Na-Nomi de prijs in ontvangst.

FD Gazellen financieel dagblad

Interested?