Stimuleer de verkoop met Point of Sale diensten en product displays

10 juni 2024, BY NA-NOMI

Iedereen weet hoe belangrijk het is om producten op een aantrekkelijke manier te presenteren. Het gebruik van Point of Sale (POS) diensten en displays kan een krachtig middel zijn om de verkoop te stimuleren. En al helemaal tijdens bijzondere momenten zoals Vaderdag, de start van het EK en het begin van de zomer, wanneer consumenten op zoek zijn naar geschenken en seizoensgebonden producten voor bijvoorbeeld een gezellige barbecue. Met POS diensten en product displays til je de verkoop naar een hoger niveau.

Slim inspelen op actuele inhakers

Met Vaderdag om de hoek is het tijd om producten onder de aandacht te brengen. Als bedrijf kun je POS-diensten inzetten om speciale Vaderdagacties te promoten. Ook kun je opvallende displays creëren met leuke Vaderdag geschenken. Ook staat het EK voetbal voor de deur. Een goede moment om snacks, drankjes en andere EK-gerelateerde producten op een aantrekkelijke manier te presenteren. Met behulp van originele product displays bijvoorbeeld. En vergeet het begin van de zomer niet – het BBQ-seizoen komt snel in volle gang. Zorg ervoor dat BBQ-producten in het oog springen met zomerse displays die de aandacht van de consument trekken.

De kracht van POS

POS diensten spelen een cruciale rol in het succes van de verkoopstrategie van een bedrijf. Door strategisch gebruik te maken van POS-diensten kun je de aandacht van klanten op het juiste moment en op de juiste plaats trekken. POS-diensten bieden de mogelijkheid om producten te promoten, seizoensgebonden acties te ondersteunen en impulsaankopen te stimuleren. Dit resulteert uiteindelijk in een hogere omzet en winst.

De kracht van een goede product display

Wist je dat een goede product display het verschil kan maken tussen een potentiële klant die voorbij loopt of een klant die stopt om jouw producten te bekijken en uiteindelijk aan te schaffen? Bij Na-Nomi begrijpen we het belang van aantrekkelijk en functionele displays. Displays die ontworpen zijn om de aandacht te trekken, producten duidelijk te presenteren en het merkbeeld te versterken. Of het nu gaat om schappen, toonbankdisplays, retaildisplays of vloerdisplays; er zijn op maat gemaakte oplossingen die producten laten opvallen en de verkoop stimuleren. Lees meer over de voordelen van product displays in ons artikel: de voordelen van op maat gemaakte product displays.

Neem gerust eens contact op met Na-Nomi om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen jouw verkoopdoelen te bereiken door middel van POS en aantrekkelijk product displays.

Interested?