Na-Nomi diensten

Co packers Nederland: Na-Nomi voor Food & Retail

Op zoek naar een co packers Nederland? Een contractverpakker, of copacker, is een bedrijf dat producten verpakt voor hun klanten. De verpakking en etikettering diensten kunnen worden gebruikt voor vele soorten producten met name voor voedingsmiddelen, dranken, geneesmiddelen, cosmetica, huishoudelijke producten en industriële producten.

Bedrijven zijn regelmatig op zoek naar kosteneffectieve, innovatieve manieren om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen, maar investeren in de infrastructuur om de productie op te schalen kan kostbaar zijn.

 

Door samen te werken met een ervaren co-packer en deze deel uit te laten maken van uw productieproces, kunt u uw productie uitbreiden en daardoor meer van uw producten in handen van de consument te krijgen om de verkoop te stimuleren en uw merk te laten groeien.

 

Wilt u meer weten? Lees dan verder of neem contact met ons op.

 

Na-Nomi staat voor u klaar!

Informatie aanvragen
Co packers Nederland

Hoe zal uw bedrijf profiteren van het werken met een co-packer?

Kosten verlagen
Het uitrusten van faciliteiten om grootschalige verpakking projecten uit te voeren (inclusief de aanschaf van apparatuur, het inhuren van personeel en het garanderen van de nodige certificeringen) is duur en kost honderdduizenden euros. Co-packers hebben deze investeringen in infrastructuur al gedaan en staan ​​klaar om u te helpen om uw verpakking projecten naar een hoger niveau te tillen.

 

Profiteer van de kennis en ervaring van een co-packer
Vaak gaat het om meer dan alleen verpakking. Co-packers hebben ervaring met het werken met verschillende industrieën en kunnen deskundige begeleiding bieden bij etikettering en distributie, en met u samenwerken om uitgebreide oplossingen te creëren.

 

Warehousing en logistieke ondersteuning
Stroomlijn uw activiteiten door met één partner samen te werken. Veel co-packers hebben de faciliteiten en ervaring om warehousing-oplossingen aan te bieden en kunnen u helpen uw producten klaar te maken voor verzending of ontvangst.

 

Profiteer van de bestaande certificeringen van een co-packer
Afhankelijk van het soort producten dat wordt verwerkt, zijn er vereisten waaraan moet worden voldaan voordat ze kunnen worden gedistribueerd of verkocht, waaronder voor voedingsmiddelen.
Co-packers hebben al stappen ondernomen om hun faciliteit te certificeren, waardoor u tijd en geld bespaart omdat u de problemen niet zelf hoeft op te lossen.

 

Verhoogde schaalbaarheid
In staat zijn om de productie snel op te schalen en uw groei bij te houden, kan van onschatbare waarde zijn voor uw bedrijf. Co-packers beschikken over de faciliteiten, teams en apparatuur om u te helpen de productie op te voeren wanneer dat nodig is.

 

Co-packers doen het zware werk
Co-packers hebben de basis al gelegd – ze hebben geïnvesteerd in de nodige faciliteiten, apparatuur, teams en certificeringen. Ze zijn klaar om de uitdagingen van co-packing en distributie aan te pakken en ervoor te zorgen dat het eindproduct uw verwachtingen overtreft.

Co packer kijkt naar pallets

Kies voor de beste co packers van Nederland

Zoeken naar een co packing partner betekent dat u uw opties moet vergelijken, beoordelingen maken op basis van locaties, faciliteiten, mogelijkheden en meer. 

 

Het is belangrijk dat u een strategische partner vindt met de faciliteiten en expertise om aan uw behoeften te voldoen en die samen met u, uw bedrijf helpt groeien.

Na-Nomi is begonnen als verlengstuk van de diensten van ons moederbedrijf Nabuurs. Om secundaire en tertiaire verpakkingsoplossingen,zoals het bundelen, ompakken en etiketteren van producten, te kunnen aanbieden in de bestaande logistieke keten. Hierdoor konden extra transport ritten naar externe copackers uitgespaard worden.

 

Nabuurs is een van de grootste spelers van logistiek Nederland op gebied van voedingsmiddelen, Farmaceutische en hygiënische FMCG. Dit heeft er automatisch voor gezorgd dat Na-Nomi ook haar focus op deze klanten heeft gelegd. Zo ondersteunen wij dagdagelijks grote merknamen die klant zijn van Nabuurs zoals KraftHeinz, Mars, Danone-Nutricia, Essity en Mead Johnson.

 

Daarnaast hebben wij in de afgelopen jaren ook zelf een aantal mooie namen aan ons mogen binden. Zo ondersteunen wij een aantal grote Retailers binnen Nederland waaronder Jumbo en Plus en werken wij voor grote merknamen zoals Nespresso en HAK.

Food fmcg-dsitributie: dagelijkse bevoorrading van het supermarktkanaal en foodservice-segment.

Hoe werkt co-packing bij Na-Nomi?

Bij Na-Nomi ontwikkelen en realiseren we co-packing concepten waar marketeers, inkopers én logistieke professionals blij van worden. We integreren deze concepten bovendien in de logistieke keten van onze opdrachtgevers. Het resultaat: kortere doorlooptijden, lagere kosten en een duurzamere supply chain.

 

Voor Fast Moving Consumer Goods-producenten worden vraagstukken op het gebied van co-packing steeds complexer. Vanwege alle creatieve verpakkingsmogelijkheden die er zijn, vanwege de voortschrijdende technologische mogelijkheden, maar ook vanwege de toegenomen mogelijkheden om co-packing te integreren in de supply chain. 

 

Juist daarom kiezen steeds meer producenten voor Na-Nomi. Want hoe complexer het vraagstuk, hoe leuker wij het vinden om onze tanden erin te zetten.

Co packer bediend machine

Zelf een vraagstuk op het gebied van co-packing?

Wij zijn uw partner als het gaat om co packing oplossingen. Wij helpen u geheel vrijblijvend aan een passende oplossing. Ook als dit betekent dat de beste oplossing niet via Na-Nomi geleverd wordt.

 

Na-Nomi staat voor u klaar.

Neem contact op
Nauwe samenwerking met Nabuurs en Na-Nomi
Na-Nomi bord

Deze klanten gingen u voor