NA-NOMI: E-FULFILLMENT

E-fulfilment van Fast Moving Consumer Goods uitbesteden? Wij regelen ook de e-commerce voor webshops en actiematige B2C-projecten. Samen met onze klanten hebben wij een systeem ingericht dat er voor zorgt dat wij pakketten kunnen maken en leveren naar het juiste adres en aan de juiste persoon. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor het sorteren, herverpakken en opnieuw opslaan van retour stromen.

Stel je vraag!
E-fulfilment

E-FULFILMENT BINNEN DE KETEN

Waarom zou u webshop fulfilment uitbesteden? Door het uit te besteden zijn er een aantal voordelen voor u en uw webshop te behalen. Ten eerste zorgt het voor een snelle afhandeling van uw bestellingen. Hier komt ook een stukje zorgeloosheid en voorraadbeheer bij. Ongeacht een drukke vakantieperiode, E-fulfilment door Na-Nomi gaat altijd door. Een van de grote voordelen van het uitbesteden van e-commerce is de tijdswinst die het u oplevert. Deze tijd kunt u weer investeren in andere belangrijke aspecten zoals operatie, sales en marketing.

 

Ook lagere kosten zijn een groot pluspunt. Dit is mogelijk dankzij schaalvoordelen en uiteraard een efficiënte aanpak, één van onze specialiteiten. U heeft zelf geen omkijken meer naar de volgende zaken:

– Inslag en opslag;

– Order picking;

– Verpakken;

– Verzenden;

– Retour afhandeling.

 

Meer informatie? We staan u graag te woord!

Contact
E-fulfilment
Toegangsbord Na-Nomi

WIJ WERKEN VOOR MOOIE MERKEN