Na-Nomi diensten

Fulfilment uitbesteden voor FMCG

FMCG goederen zijn consumptiegoederen met een zeer hoge omloopsnelheid. Niet alleen bij de productie, maar ook bij de verwerking en de verkoop ervan komt een hoop kijken. Fulfilment is daarbij een prettig medium voor u als verkopende partij, maar ook voor de eindconsument. Sterker nog, fulfilmentdiensten zijn vandaag de dag niet alleen van toegevoegde, maar zelfs van essentiële waarde. Bij het plaatsen van uw producten in de schappen of directe verzending naar de klant komt veel kijken. De fulfilment van Fast Moving Consumer Goods wordt dan ook steeds vaker uitbesteed aan een fulfilment specialist.

 

Wilt u meer weten? Lees dan verder of neem contact met ons op.

 

Na-Nomi staat voor u klaar!

Informatie aanvragen
E-fulfilment

Wat is fulfilment?

Zoals u weet zijn kwalitatief hoogwaardige producten en een sterke marketingcommunicatie tegenwoordig niet meer de enige noodzakelijke elementen om een klant tevreden te stellen. Deze heeft namelijk ook logistieke eisen. De klant wil een product snel in huis hebben en dit proces moet soepel verlopen. Fulfilment wordt ook wel met het Nederlandse woord orderafhandeling aangeduid. Het wordt toegepast bij de logistiek van tal van bedrijven, voornamelijk webshops. Fulfilment betreft het gehele proces van orderafhandeling, dus alle processen die voortkomen uit klantcontact. Een fulfilment bedrijf neemt de gehele verantwoordelijkheid voor de verwerking en afhandeling van bestellingen.

E-fulfillment

Voordelen fulfilment uitbesteden

Wanneer u fulfilment uitbesteedt, plukt u daar op verschillende manieren de vruchten van. Zo valt er een last van uw schouders wat betreft de afhandeling van bestellingen en worden de voorraden voor u beheerd. Dit levert u een hoop tijdswinst op, die u vervolgens weer kunt gebruiken voor de core business van uw bedrijf; datgeen waar het echt om draait. De efficiënte aanpak en schaalvoordelen leveren daarnaast een aanzienlijke kostenbesparing op. Fulfilment gaat altijd op hetzelfde tempo door, ook tijdens drukke vakantie- en feestperiodes.

 

Het uitbesteden van fulfilment zorgt zoals genoemd voor meer tijd voor uw core business als sales en marketing. Ook geeft een gespecialiseerd fulfilmentbedrijf meer mogelijkheden tot uitbreiding naar nieuwe regio’s. Dit levert dus direct een bijdrage aan de uitbreiding van uw klantenbestand. Daarnaast betekent het in de arm nemen van een fulfilmentbedrijf ook een verbetering van de klantervaringen. De verzendalternatieven worden beter, net als de verpakkingsmogelijkheden. Ordertracering en eenvoudige retourprocessen leveren ook hun bijdrage aan een verhoogde klanttevredenheid.

Co packer kijkt naar pallets

Waaruit bestaat fulfilment uitbesteden

Kiest u ervoor de fulfilment uit te besteden, dan heeft u naar tal van zaken geen omkijken meer. Wat neemt een gespecialiseerd fulfilmentbedrijf als Na-Nomi u uit handen?

  • Inslag en opslag
  • Orderpicking
  • Verpakken
  • Verzenden
  • Afhandeling van retouren

 

Uw producten worden rechtstreeks bij uw partner in fulfilment afgeleverd. Daar worden ze aan de inventaris toegevoegd. De voorraad wordt middels een warehouse management systeem beheerd, zodat ook u te allen tijde inzicht in de voorraden heeft. Na een bestelling worden de artikelen verzameld en ingepakt. De juiste verpakking wordt zorgvuldig uitgekozen en de verzending wordt aan een transportpartner overgedragen. Ook retourneringen kunnen worden afgehandeld. Dit is een belangrijk onderdeel van fulfilment, omdat de mogelijkheid tot het retourneren van artikelen vaak essentieel is voor het aankoopbesluit van de klant.

Na-Nomi: Fulfilment specialist

Er kunnen verschillende redenen bestaan om orderafhandeling aan een fulfilment specialist over te laten. Bijvoorbeeld wanneer:

  • u over onvoldoende opslagcapaciteiten beschikt
  • de verzending van uw bestellingen trager verloopt en u geen trackinginformatie kunt aanbieden
  • de kosten voor uw verzendingen oplopen, mede omdat u niet over de juiste verpakkingen beschikt
  • uw onderneming groeit en het steeds moeilijker wordt om het aantal bestellingen en retouren zelf te verwerken

 

Besteedt u fulfilment uit aan een specialist als Na-Nomi, dan kunt u erop rekenen dat u met een ervaren professional in zee gaat. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over logistieke zaken en weet dat uw producten in optimale staat bij klanten arriveren. Met een externe fulfilment partner behaalt u nog betere verkoopresultaten en bouwt u aan een duurzame toekomst. Wij zijn uw partner als het gaat om fulfilment. Wij werken al meer dan 6 jaar voor de grootste merken in de food (supermarkten) & retail branche. Als u op zoek bent naar een nieuwe partner dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Na-Nomi staat voor u klaar.

Neem contact op
E-fulfilment
Na-Nomi bord

Deze klanten gingen u voor