Na-Nomi diensten

Toonbankdisplays voor merken, producten of winkels

Toonbankdisplays dragen bij aan het aanprijzen van een merk of product bij het afrekenen. Een kartonnen of houten toonbankdisplay staat, zoals de naam al doet vermoeden, op de toonbank. De plek waar klanten vaak nog even staan te wachten, voordat ze afrekenen. Oftewel: de perfecte plek om je product te laten zien. De winkel display is dan ook niet voor niets al jarenlang populair als Point Of Sale-materiaal, ook wel POS-materiaal genoemd.

 

Wilt u meer weten? Lees op deze pagina meer over alle soorten toonbankdisplays en displays op maat of neem contact met ons op.

 

Na-Nomi staat voor u klaar!

Informatie aanvragen
Winkel display HAK

Toonbankdisplays voor Food & Retail

Een baliedisplay van karton is er in vele verschillende soorten en maten. Zo kun je een toonbankdisplay laten maken met een podium, zodat er hoogteverschil ontstaat en je een speels effect creëert. Of wil je liever een display met een specifiek interieur zodat je product stevig in de display staat?

 

Een veelgebruikte optie bij een toonbankdisplay is de topkaart. Deze kaart steekt boven de producten uit, zodat je de reclameboodschap goed zichtbaar kunt combineren met de presentatie van je producten. In ons aanbod vind je alvast enkele voorbeelden en foto’s. De mogelijkheden op het gebied van toonbankdisplays zijn grenzeloos en wij willen je dan ook graag helpen met het maken van de juiste keuze. Zo zorg je ervoor dat jouw balie of kassa niet onopgemerkt blijft en verzeker je van effectieve winkel activatie.

Bekijk de video
Product displays

Ontwikkelen, inkoop en verpakken van toonbankdisplays

Toonbankdisplays zijn het perfecte voorbeeld van kartonnen displays die zich uitstekend lenen voor personalisatie van hetgeen dat jij in de spotlight wilt zetten. Geen enkel product is hetzelfde, daarom worden al onze toonbankdisplays speciaal voor jou op maat gemaakt. Wij hebben vaste partners met een creatief team klaar zitten, dat jouw fantastische idee voor een toonbankdisplay graag wilt uitwerken. Heb jij de schets al klaarliggen? Twijfel geen moment en neem contact met ons op. Hiervoor rekenen wij géén extra kosten!

 

In samenspraak met jou zorgen wij voor de ontwikkeling van de verpakking en het ontwerp, wij kopen de materialen voor jou in en vullen de displays af op een van onze locaties. Vervolgens stapelen we deze op pallets en maken we ze transportklaar zodat jullie ze kunnen afhalen of wij ze voor jullie uitleveren aan de klant.

Winkel display Jumbo

Inzetten van toonbankdisplays

Toonbankdisplays worden vaak gebruikt voor promotionele, seizoens- en gratis proefproducten. Ze beïnvloeden het koopgedrag van de consument en onderscheiden merken van de concurrentie. Toonbankdisplays worden gemaakt van golfkarton, massief karton of vouwkarton. Ze zijn licht, maar beschikken ook over de structuur om gewicht te dragen.

Winkel display Heinz

Na-Nomi: Specialist in POS displays campagnes

Wij zijn uw partner als het gaat om toonbankdisplays. Wij werken al meer dan 6 jaar voor de grootste merken in de food (supermarkten) & retail branche. Als u op zoek bent naar een nieuwe partner dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Na-Nomi staat voor u klaar.

Neem contact op
Winkel display Pasen

Deze klanten gingen u voor