Na-Nomi diensten

Verpak werkzaamheden: Na-Nomi voor Food & Retail

Wilt u verpak werkzaamheden uitbesteden? Door de ontwikkelingen op het gebied van mechanisatie is het berekenen van materiaal-, opslag-, transport- en arbeidskosten maatwerk voor een logistieke dienstverlener. Er zitten altijd voor- en nadelen aan het opslaan, verpakken en distribueren van een product. Om een goede afweging te kunnen maken tussen de voor- en nadelen en de kosten die daarbij komen kijken, bieden wij je bij Na-Nomi een vrijblijvende analyse aan. Deze maakt snel inzichtelijk welke optie voor jouw bedrijf het beste en meest voordelig is: zelf doen of uitbesteden?

 

Wilt u meer weten? Lees dan verder of neem contact met ons op.

 

Na-Nomi staat voor u klaar!

Informatie aanvragen
Ompakken

Wat zijn de verschillende verpak werkzaamheden?

Displays opzetten en afvullen
Wilt u starten met een actie op de winkelvloer? Wij bouwen jullie product displays in alle soorten & maten én vullen de displays met jullie producten. Daarnaast nemen we alle zorgen uit handen rondom de distributie en het beheer van jullie displays.
Labels en stickers plakken
Een last minute promotie? Één verpakkingstype voor meerdere landen of toepassingen inzetten? Of willen jullie je klantenbestand blij maken met een persoonlijk cadeau per post? De juiste sticker of label op je verpakkingen en het is geregeld.
Krimpverpakkingen
Meerdere artikelen in een multiverpakking aanbieden? Dan ligt een krimpverpakking voor de hand. Het bundelen van verschillende enkele artikelen door middel van krimpfolie.

Sleeven van producten

Een kartonnen sleeve om je producten? Ideaal om product informatie te delen of promotie acties te communiceren. Maar ook handig voor het delen van recepten of tips voor het gebruik van jullie product.

Ompakken/Inpakken/Verpakken

Hulp nodig bij het verpakken van meerdere producten voor bijvoorbeeld kerstpakketten of assortimentsverpakkingen? Met onze mogelijkheden tot ompakken helpen wij jullie om snel in te spelen op wisselende marktomstandigheden.
E-fulfilment
E-fulfilment voor jullie webshop en/of actiematige B2C projecten? Wij helpen jullie met het sorteren, verpakken en verzenden van jullie pakketten bestemd voor de consument. Opslag en afhandeling van retouren is ook geen probleem.

E-fulfillment

Kies voor de beste verpakker van Nederland

Heb je een idee voor een promotieactie? Een uitdaging op verpakkingsgebied? Wij gaan graag al in een vroeg stadium met opdrachtgevers om tafel, om mee te denken over een passende oplossing. Een concept op maat, waarbij je ook de uitvoering van A tot Z aan ons kunt overlaten. Inclusief de afstemming met derde partijen zoals leveranciers van materialen en betrokken distributiepartners.
Bij Na-Nomi ontwikkelen en realiseren we co-packing concepten waar marketeers én logistieke professionals blij van worden. We integreren deze concepten bovendien in de logistieke keten van onze opdrachtgevers. Het resultaat: kortere doorlooptijden, lagere kosten en een duurzamere supply chain.
Een keertje sparren over jouw idee of uitdaging? Neem vooral contact op voor een kennismakingsgesprek!

Werken bij Na-Nomi co-packing en controleren van ketchup fles voor KraftHeinz

Hoe werken de verpak werkzaamheden bij Na-Nomi?

Geïntegreerde co-packing zo optimaal mogelijk inrichten én uitvoeren, daar streven we naar. Kortom: de beste weg voor het product. Vanuit één aanspreekpunt de supply chain-route van de co-pack producten van onze klanten inrichten, beheren en optimaliseren. Na-Nomi dragen we samen met onze mensen. Met zijn allen presteren we boven verwachting met een intense focus op voedselveiligheid en duurzame partnerschappen. Daar mikken we op!
Bijdragen aan een duurzame toekomst, geweldige verkoopresultaten en het welzijn van bedrijven in de FMCG-, Pharma en retail business en dat bewerkstelligen met gedreven en gepassioneerde mensen. Dat is ons doel. Onze klanten laten floreren en ondersteunen zodat zij zich kunnen concentreren op werk waar ze goed in zijn. Dan doen wij dat ook. Onze manier van werken en onze co-pack oplossingen maken échte winnaars van onze klanten. Lagere kosten, minder uitstoot en kortere doorlooptijden.
Daarvoor steken wij graag de handen uit de mouwen!

Bestuur Na-Nomi

Zelf een vraagstuk op het gebied van verpakken?

Wij zijn uw partner als het gaat om verpakking oplossingen. Wij helpen u geheel vrijblijvend aan een passende oplossing. Ook als dit betekent dat de beste oplossing niet via Na-Nomi geleverd wordt.

 

Na-Nomi staat voor u klaar.

Neem contact op
Nauwe samenwerking met Nabuurs en Na-Nomi
Na-Nomi bord

Deze klanten gingen u voor