Na-Nomi diensten

Verpakken uitbesteden aan Na-Nomi: De co-packing specialist in de FMCG industrie

Wil jij het verpakken van producten uitbesteden aan een betrouwbare partner? Na-Nomi is al jarenlang een specialist op het gebied van co-packing met een schaalbare en geïntegreerde aanpak. Door onze jarenlange ervaring, het werken voor de grootste bedrijven in Nederland, de samenwerking met Nabuurs, onze gemotiveerde werknemers en de bedrijfsfilosofie maakt ons uniek in de markt.

Informatie aanvragen
Ompakken

Hoe werkt verpakken uitbesteden?

Groeit je bedrijf snel en heb je zelf niet genoeg capaciteit om alle orders te verpakken? Of heb je een idee voor een promotieactie? Of simpelweg een uitdaging op gebied van verpakken?

 

Bij Na-Nomi gaan we graag al in een vroeg stadium met opdrachtgevers om tafel, om mee te denken over een passende oplossing. Een concept op maat, waarbij je ook de uitvoering van A tot Z aan ons kunt overlaten. Inclusief de afstemming met derde partijen zoals leveranciers van materialen en betrokken distributiepartners.

E-fulfilment

Schaalbare en geïntegreerde co-packing aanpak

We streven naar het optimaal gebruik maken van de kracht van geïntegreerd co-packing. Om de beste supply chain-route voor co-pack producten van onze klanten te beheren door één aanspreekpunt te zijn. Door middel van operationele kracht beheerd door gepassioneerde co-pack en supply chain-professionals. Gefinancierd door duurzame partnerschappen met een intense focus op voedselveiligheid en duurzaamheid.

 

In samenwerking met Nabuurs kunnen wij onze diensten op het gebied van co-packing namelijk integreren binnen een logistiek totaal concept. Een concept waarin de beste weg voor producten op het gebied van kosten, service, veiligheid en duurzaamheid wordt gerealiseerd. Zo besparen wij gemiddeld per dag 48 full truck loads (FTL).

 

Los van Nabuurs werken we ook nauw samen met verschillende andere logistiek dienstverleners. Dankzij onze schaalgrootte profiteren zij en hun opdrachtgevers mee van onze inkoopkracht en capaciteit op het gebied van co-packing. Maar ook als je jouw producten liever op locatie verwerkt, kunnen we ook samen investeren in een co-packing lay-out bij u op locatie.

Wat zijn de voordelen?

Voor Fast Moving Consumer Goods producenten en Retailers worden vraagstukken op het gebied van co-packing steeds complexer. Vanwege alle creatieve verpakkingsmogelijkheden die er zijn, vanwege de voortschrijdende technologische mogelijkheden, maar ook vanwege de toegenomen mogelijkheden om co-packing te integreren in de logistieke keten.

 

Waarom kiezen steeds meer producenten en Retailers voor geïntegreerde co-packing?

 

  • Bespaar tijd en geld;
  • Ervaren medewerkers leveren maatwerk;
  • Grotere flexibiliteit, ook op korte termijn;
  • Deadlines worden gegarandeerd gehaald;
  • Het behouden van de focus op kerntaken;
  • Totaal zorg dragen van de bijbehorende taken in de logistieke keten.

 

Waar veel bedrijven worstelen met uitzendkrachten in “piekperiodes” biedt dit concept een mooie oplossing. Hiermee bieden wij als betrouwbare partner een totaaloplossing. Co-packing integreren in jouw logistieke keten, dat is de kracht van Na-Nomi.

Co packer bediend machine

Onze locaties

Na-Nomi verpakt de producten van haar eigen klanten en die van opdrachtgevers van Nabuurs, veelal grote FMCG-producenten, binnen de bestaande opslag locaties van Nabuurs. Daarom ligt voor de bestaande klanten een partnership met Na-Nomi vaak voor de hand. In samenwerking met Nabuurs kunnen wij onze diensten op het gebied van co-packing namelijk integreren binnen een totaal logistiek concept. Een concept waarin we samen de beste weg vinden voor producten op het gebied van kosten, service, veiligheid en duurzaamheid.

 

Onze grootste locatie is op Park15 in Oosterhout (Gelderland) waar wij binnen het shared-warehousing concept van Nabuurs een eigen operatie van 2.000m2 hebben om de producten van onze klanten in te pakken. Daarnaast hebben we ook nog een eigen locatie in Katwijk (Cuijk). Hier hebben wij nog eens een 2.500m2 beschikbaar voor eigen gebruik. Om deze locatie heen staan meerdere distributiecentra van Nabuurs wat ook hier de samenwerking optimaal maakt.

 

Ook verpakken wij regelmatig bij klanten op locatie. Wij hebben de kennis, processen, machines en getrainde co-packers in huis en kunnen daarom snel een operatie optuigen binnen jouw bedrijf om zo op het laatst de producten aan te passen aan de wensen van jouw klant.

Neem contact op

Zelf een vraagstuk op het gebied van verpakken?

Wij zijn jouw partner als het gaat om co-packing oplossingen. Wij helpen je geheel vrijblijvend aan een passende oplossing. Ook als dit betekent dat de beste oplossing niet via Na-Nomi geleverd wordt.

 

Na-Nomi staat voor je klaar.

Neem contact op
Na-Nomi bord

Een greep uit onze tevreden klanten