Na-Nomi diensten

Verpakkingsbedrijf voor merken, producten of winkels

Uw bedrijf levert zijn producten onverpakt of los geleverd in bulkhoeveelheden. Dit is handig voor het transport ervan, maar de klant heeft andere behoeften. Die wil slechts één of enkele producten in een nette verpakking in zijn handen krijgen. Een verpakkingsbedrijf zorgt ervoor dat uw productvoorraad van de juiste verpakkingen wordt voorzien. Co-packing is het op de meest optimale wijze inpakken, ompakken en verpakken van food- en non-foodproducten. Ook wordt er aandacht besteed aan de presentatie ervan en bijpassende labels. De juiste verpakking kan de verkoop van een product verder stimuleren.

 

Wilt u meer weten? Lees dan verder of neem contact met ons op.

 

Na-Nomi staat voor u klaar!

Informatie aanvragen
Product sleeving

Verpakkingsbedrijf voor Food & Retail

Wist u dan meer dan twee derde van de consumenten pas in de winkel beslist welk product ze zullen aanschaffen? Dit onderstreept nog eens het belang van een optimale presentatie. Professionals op dit gebied weten dat retail- en foodverpakkingen aan specifieke vereisten moeten voldoen. Zo moeten deze gebruiksvriendelijk zijn, maar ook verantwoord. Een specialist als Na-Nomi weet verpakkingen aan te bieden die naadloos bij het product en het productieproces passen. Wat wilt u verpakken? Waar moet de verpakking aan voldoen? Dient deze bedrukt te worden? Wanneer het om vorm, presentatie en praktische eigenschappen gaat, bestaan er talrijke mogelijkheden.

Verpakkingsdiensten

Een verpakkingsbedrijf doet meer dan alleen verpakken. Welke diensten er door Na-Nomi kunnen worden geleverd, ziet u hieronder.

  • Product displays in verschillende uitvoeringen, zowel voor de toonbank als op de winkelvloer
  • Shrink wrapping: het verpakken van meerdere losse artikelen in een multiverpakking. Dit gebeurt et behulp van krimpfolie en zorgt voor optimale benutting van transportruimte.
  • Product sleeving: het aanbrengen van een kartonnen of plastic jasje om het product.
  • Productstickers, -labels en -etiketten: ten behoeve van verschillende doeleinden, zoals promoties. De productinformatie wordt in de juiste taal aangebracht.
  • Ompakken, verpakken en inpakken: het verpakken van meerdere producten, bijvoorbeeld assortimentsverpakkingen. Zo speelt u in op marktontwikkelingen.
  • E-fulfilment: orderafhandeling van Fast Moving Consumer Goods
Co packer Nadia

Full service verpakkingsbedrijf Nederland

Als full service verpakkingsbedrijf denken wij mee aan een efficiënt en innovatief ontwerp en de ontwikkeling ervan. Er wordt gezorgd voor de inkoop van grondstoffen en andere materialen, maar ook voor het uitleveren van producten die gereed zijn gemaakt. Het is de taak van professionele verpakkers om met opdrachtgevers om de tafel te zitten en mee te denken over mogelijke oplossingen op maat. Ook de afstemming met derden wordt u uit handen genomen. Een professioneel verpakkingsbedrijf kent de regels van A tot Z en biedt services waarmee u uw positie ten opzichte van uw concurrenten verbetert.

Na-Nomi: Verpakkingsspecialist

Wij zijn uw partner als het gaat om verpak werkzaamheden. Wij werken al meer dan 6 jaar voor de grootste merken in de food (supermarkten) & retail branche. Als u op zoek bent naar een nieuwe partner dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Na-Nomi staat voor u klaar.

Neem contact op
verpakken
Na-Nomi bord

Deze klanten gingen u voor

Interested?