NA-NOMI: SHRINK WRAPPING

Meerdere losse artikelen in een multi-verpakking aanbieden? Dan ligt het bundelen van producten met behulp van van shrink wrapping voor de hand. Door middel van krimpfolie kunnen meerdere dezelfde en/of verschillende producten worden gebundeld. Dit zorgt er weer voor dat palletplaatsen of transport ruimtes optimaal benut worden wat zorgt voor lagere kosten en CO2 uitstoot. Daarnaast beschermt de folie ook hele palletladingen tegen weersinvloeden.

 

Stel je vraag!
Shrink wrapping

SHRINK WRAPPING BINNEN DE KETEN

Krimpfolie is een zeer aanpasbaar multifunctioneel materiaal dat een revolutie teweeg heeft gebracht, niet alleen voor de verpakkingsindustrie, maar voor een breed scala aan toepassingen voor beveiliging, insluiting en veiligheid. Vanwege zijn vermogen om een ​​luchtdichte barrière te creëren wanneer deze wordt onderworpen aan krimpfolie, wordt deze door veel industrieën, fabrikanten en verladers gebruikt, evenals banken en zelfs overheden.

De toepassingen van krimpfolie zijn verkrijgbaar in vele soorten sterktes, transparantie en diktes en zijn bijna eindeloos.

 

De voordelen van krimpenfolie:

– Beveiligingsdozen

– Ingeblikte goederen en dranken uniform houden

– Zorgen voor extra beveiliging en verzegelde zegels

– Gehele palletladingen verpakken (om items veilig te houden en te beschermen tegen weersinvloeden)

Meer informatie? Wij staan u graag te woord!

Contact
Shrink wrapping

WIJ WERKEN VOOR MOOIE MERKEN