Optimale ondersteuning door warehousing binnen een toekomstbestendig concept

2025 Co-packing Food/FMCG Warehousing
24 november 2022, BY NA-NOMI

Na-Nomi ontwikkelt en realiseert geïntegreerde co-packing concepten voor FMCG bedrijven. Maar ook voor (tijdelijke) warehousing kun je bij ons aankloppen. Voor elk vraagstuk vinden wij een passende oplossing!

Na-Nomi ontwikkelt niet alleen effectieve co-packing concepten, maar integreert deze ook in de logistieke keten. Hierbij werken we nauw samen met moederbedrijf Nabuurs, dé logistiek dienstverlener voor FMCG bedrijven in Food, Personal Care, Retail en Horeca. De beste weg vinden voor de producten van deze bedrijven op het gebied van kosten, service, duurzaamheid en veiligheid. Dat is de missie van Nabuurs. De focus van Na-Nomi ligt op het selecteren van de beste verpakkingsoplossingen.

Samen kom je verder

Waar Na-Nomi zich specialiseert in het ontwikkelen van de beste verpakkingsoplossing, ligt de focus bij Nabuurs op het vinden van de beste weg voor de producten. Maar hierin werken we altijd samen. Want samen kom je verder. Nabuurs ontwikkelt optimale integrale logistieke oplossingen, waarbij ze investeren in warehousing en distributieconcepten. De meest optimale manier van logistieke dienstverlening is om alle activiteiten onder één dak te integreren. Een toekomstbestendig concept dat zal helpen bij het efficiënter en kostenbesparend inrichten van jouw logistieke processen.

Voor elk warehousing vraagstuk een oplossing

Nabuurs verzorgt dan ook niet alleen de distributie van FMCG, Retail en Horeca bedrijven, maar ook de goederenopslag, het transport, co-packing diensten en e-fulfillment. Na-Nomi speelt hierin een belangrijke rol. Bij Na-Nomi kun je niet alleen terecht voor co-packing diensten, maar ook voor het totaalpakket. Voor eigen klanten waar we co-packing diensten voor ontwikkelen bieden we natuurlijk ook tijdelijke opslag. Maar andere vormen van warehousing zijn, dankzij onze samenwerking met Nabuurs, ook mogelijk. Er is altijd wel een passende vorm van warehousing, afhankelijk van het type goederen, de te verwerken volumes en de gewenste locatie.

Het effect van een geïntegreerd concept

Na-Nomi huurt een vaste ruimte in het pand van Nabuurs in Oosterhout. We hebben onze eigen heftruck chauffeurs en kunnen ons dan ook flexibel opstellen voor onze klanten. Komt er een order binnen van een klant? Dan halen we de producten uit de opslag en hoeven deze alleen maar van Nabuurs naar Na-Nomi. Aangezien we ons in hetzelfde pand bevinden, gaat dit allemaal een stuk sneller. Wat een geïntegreerd concept je dus kan bieden? Kortere doorlooptijden, lagere kosten en een duurzamere supply chain.

Co-packing binnen de logistieke keten

Wil je volledig ontzorgd worden? Dan zit je bij Na-Nomi wel goed. Bij ons kun je dus terecht voor diverse logistieke diensten, maar we blinken uit in onze co-packing concepten waar we dagelijks zowel logistieke professionals als marketeers blij mee maken. Sne en flexibel inspelen op specifieke wensen van bepaalde afnemers? Verpakkingen aanpassen voor bepaalde promotiedoeleinden? In lijn brengen met specifieke regelgeving in een andere land? Na-Nomi biedt ongekende mogelijkheden voor co-packing.

Interested?