Medewerkers Na-Nomi
Block 1

WERKEN BIJ NA-NOMI: GEÏNTEGREERDE CO-PACKING

Na-Nomi is een zelfstandig opererend bedrijf binnen de Nabuurs-familie, met meer dan 150 medewerkers. We zijn jong, dynamisch en energiek! Sinds onze start in 2013 hebben we een team gebouwd waarin passie voor levensmiddelen, productie en techniek een gezamenlijke deler is.

BIJ NA-NOMI WERKEN WIJ VOOR MOOIE MERKEN

Lijk het jou wel wat om te werken met echte A-merken en supermarkten? Met mooie foodmerken als Jumbo, Plus, Mars en Essity?  Waarbij je de kans krijgt om samen met de klant een succesvolle promotie campagne uit te voeren? Je ziet de producten welke je verpakt dagelijks voorbij komen in de supermarkt en op Tv-commercials. Je werkt met moderne machines en je vind net als wij dat veiligheid en zorgvuldigheid daarbij altijd voor gaat. Mocht dit jou aanspreken dan hebben wij misschien wel dé baan voor jou!

Medewerkers Na-Nomi

BLIJVEN LEREN, OOK MET EEN AFSTAND TOT DE ARBEIDSMARKT

Ben je nog bezig om jouw weg op de arbeidsmarkt te vinden? Ook dan kun je bij Na-Nomi terecht. Samen kijken we hoe we jouw werk kunnen afstemmen op jouw talenten en mogelijkheden. En heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van bepaalde vaardigheden, zoals bijvoorbeeld het leren van de Nederlandse taal? Ook dan kijken we samen hoe we jou hierbij kunnen helpen. Naast het leren van de Nederlandse taal bieden we de mogelijkheid om diverse trainingen of opleidingen te volgen. Dit met het doel om zo veel mogelijk uit je talenten te halen, niet alleen voor je huidige baan maar ook voor toekomstige doorgroeimogelijkheden.

Medewerkers Na-Nomi

BEKIJK ONZE VACATURES OP DE WEBSITE VAN NABUURS

Ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden binnen ons bedrijf?  Wellicht hebben we een baan voor jou, waarbij je alle talenten kunt inzetten en nog verder kunt ontwikkelen. Klik op de button en kijk voor de mogelijkheden op onze vacature site.

Vacatures
Nauwe samenwerking met Nabuurs en Na-Nomi

Wij werken voor mooie merken

Het bleek geen enkel probleem te zijn dat ik liever 4 dagen wilde werken. Daardoor kan ik nu veel meer tijd met mijn gezin doorbrengen.

Richard de Vries
Block 3
  • Neem contact op met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Interested?