Block 1

WERKEN BIJ NA-NOMI

Lijk het jou wel wat om te werken met echte A-merken en supermarkten? Met mooie Food merken zoals KraftHeinz, Mars, Nespresso en HAK?  Waarbij je de kans krijgt om samen met de klant een succesvolle promotie campagne uit te voeren?

WERKEN BIJ NA-NOMI

CO-PACKING

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden binnen ons bedrijf?  Wellicht hebben we een baan voor jou, waarbij je alle talenten kunt inzetten en nog verder kunt ontwikkelen. Klik op de button en kijk voor de mogelijkheden op onze vacature site.

Vacatures
Tijd voor wat belangrijk is
WERKEN BIJ NA-NOMI

WIJ VOOR MOOIE MERKEN

Je ziet de producten welke je verpakt dagelijks voorbij komen in de supermarkt en op Tv-commercials. Je werkt met moderne machines en je vind net als wij dat veiligheid en zorgvuldigheid daarbij altijd voor gaat. Mocht dit jou aanspreken dan hebben wij misschien wel dé baan voor jou!

Tijd voor wat belangrijk is
WERKEN BIJ NA-NOMI

BLIJVEN LEREN, OOK MET EEN AFSTAND TOT DE ARBEIDSMARKT

Ben je nog bezig om jouw weg op de arbeidsmarkt te vinden? Ook dan kun je bij Na-Nomi terecht. Samen kijken we hoe we jouw werk kunnen afstemmen op jouw talenten en mogelijkheden. En heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van bepaalde vaardigheden, zoals bijvoorbeeld het leren van de Nederlandse taal? Ook dan kijken we samen hoe we jou hierbij kunnen helpen. Naast het leren van de Nederlandse taal bieden we de mogelijkheid om diverse trainingen of opleidingen te volgen. Dit met het doel om zo veel mogelijk uit je talenten te halen, niet alleen voor je huidige baan maar ook voor toekomstige doorgroeimogelijkheden.

Tijd voor wat belangrijk is
WERKEN BIJ Na-NOMI

COLLEGA KAY GERRITS AAN HET WOORD

Wij werken voor mooie merken

Het bleek geen enkel probleem te zijn dat ik liever 4 dagen wilde werken. Daardoor kan ik nu veel meer tijd met mijn gezin doorbrengen.

Richard de Vries
Block 3
  • Neem contact op met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.