WERKEN BIJ NA-NOMI: CO-PACKING

Ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden binnen ons bedrijf?  Wellicht hebben we een baan voor jou, waarbij je alle talenten kunt inzetten en nog verder kunt ontwikkelen. Klik op de button en kijk voor de mogelijkheden op onze vacature site.

Vacatures
Nauwe samenwerking met Nabuurs en Na-Nomi

BIJ NA-NOMI WERKEN WIJ VOOR MOOIE MERKEN

Lijk het jou wel wat om te werken met echte A-merken en supermarkten? Met mooie Food merken zoals KraftHeinz, Mars, Nespresso en HAK?  Waarbij je de kans krijgt om samen met de klant een succesvolle promotie campagne uit te voeren? Je ziet de producten welke je verpakt dagelijks voorbij komen in de supermarkt en op Tv-commercials. Je werkt met moderne machines en je vind net als wij dat veiligheid en zorgvuldigheid daarbij altijd voor gaat. Mocht dit jou aanspreken dan hebben wij misschien wel dé baan voor jou!

Werken bij Na-Nomi co-packing en stickeren van goederen voor onze klanten

BLIJVEN LEREN, OOK MET EEN AFSTAND TOT DE ARBEIDSMARKT

Ben je nog bezig om jouw weg op de arbeidsmarkt te vinden? Ook dan kun je bij Na-Nomi terecht. Samen kijken we hoe we jouw werk kunnen afstemmen op jouw talenten en mogelijkheden. En heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van bepaalde vaardigheden, zoals bijvoorbeeld het leren van de Nederlandse taal? Ook dan kijken we samen hoe we jou hierbij kunnen helpen. Naast het leren van de Nederlandse taal bieden we de mogelijkheid om diverse trainingen of opleidingen te volgen. Dit met het doel om zo veel mogelijk uit je talenten te halen, niet alleen voor je huidige baan maar ook voor toekomstige doorgroeimogelijkheden.

Werken bij Na-Nomi co-packing en controleren van ketchup fles voor KraftHeinz

Wij werken voor mooie merken

Het bleek geen enkel probleem te zijn dat ik liever 4 dagen wilde werken. Daardoor kan ik nu veel meer tijd met mijn gezin doorbrengen.

Richard de Vries

Na-Nomi

Rietgraafsingel 2
6678 PH Oosterhout (GLD)
Postbus 183
5430 AD Cuijk

Postadres:
Postbus 183
5430 AD Cuijk

T: +31(0)88 622 8529
E: info@na-nomi.nl

  • Neem contact op met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.